DOĞU ANADOLU ERZURUM 2. KİTAP FUARI HAZIRLANIYOR

Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı 2. Yılında 9 Gün Boyunca Kitapseverleri Ağırlayacak

Kuruluşumuz TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin değerli katkıları ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı, 27 Nisan-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında TÜYAP Erzurum - Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.
Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olan Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı, ikinci yılında dokuz gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak. Fuara 200 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 50 kültür etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikler ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacaktır.

Fuar Ziyaret Saatleri

Girişin ücretsiz olduğu Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı, her gün 10.00-20.30, kapanış günü olan 5 Mayıs tarihinde ise 10.00-19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı’nı Takip Edin

Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.doguanadoluerzurumkitapfuari.com sitesinden ve facebook/kitapfuariizmir, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Nisan ayında ortasında açıklanacak ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine web sitemizin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN